Goodbye Denmark, Hello Thailand!

Selvom det er godt nok ved at være et par dage siden vi ankom til, hører i først om det nu, da internet praktisk talt ikke eksisterer hernede! Manglen på internet ødelægger dog ikke den her ferie, vejret er skøn, maden dejlig og området smukt! Dog er det lidt underligt at fejre jul i udlandet, har aldrig tænkt juleaften uden sne, men klager ikke.  

Vi har indtil videre været her i snart 1 uge. Vi startede ud med 2 dage i Bangkok, hvor vi boede på Viengtai Hotel på Khaosan Rd... Khaosan er hovedsagligt et turist sted, der er i det område flere turister end thailændere, og hvis man er til turist-ferier i stil af Phuket osv. kan Khaosan Rd. varmt anbefales. At der er lidt for mange turister, efter min smag, opvejes dog af den centrale placering, man behøver ikke at gå langt for at finde mad og shopping.
For et par dage siden rejste vi til Surat, som er et utroligt smukt, rent og roligt område ved floden Tapee. Langs floden er der om dagen markeder med tøj og om aftenen markeder med mad. Desuden kan man tage på sejladser langs floden, som i vil høre om senere; 

Her får i nogle billeder fra Surat;




Ingen kommentarer:

Send en kommentar